Det sker

Årets bedste app er...

Af Oliver Kokholm Ungermann 9. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Apple har kåret den allerbedste app for hele 2014. Har du den allerede? Se app’en her!

2015 nærmer sig med stormskridt, men lige inden vi siger farvel til 2014, er der en del priser og rekorder, der skal uddeles.

En af dem er titlen som årets bedste app, og den har Apple, der står bag iPhones, Mac, iPads osv., nu kåret blandt alle de apps, der er blevet lavet i år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ny matematik app redder dig

Titlen går til app'en "Elevate - Brain Training", som er en slags trænings-app til hjernen, hvor man skal løse små spil og opgaver, der blandt andet kan være matematiske, læsetrænende eller handle om ord.

Desværre for danske brugere, er app'en indtil videre kun lavet på engelsk, og sproget kan være på et ret svært niveau. Men hvis du alligevel har mod på at prøve den app, som Apple altså anser som årets bedste, kan du hente den her.

Læs også: Ny app får dig tættere på drømmefyren

Google Play udgav for få dage siden en lidt længere liste over de apps, de synes er årets bedste, og her er "Shazam" og "Timehop" blandt andet på.

Hvad synes du om kåringen af årets app? Skal du prøve den?

10appsviikkekanundvære

Tør du kigge tilbage på, hvad du har slået op på de sociale medier for mange år siden? Det kan altså både været ret sjovt og lidt skræmmende at skulle se sine gamle opdateringer igennem. Men det kan den her app – den opdaterer dig nemlig hver dag med det, du skrev på den samme dato inden for de seneste år. Det er altså sjovt!
Hvordan skulle vi kunne leve uden Snapchat? Vi elsker at sende billeder og videoer af, hvad vi går og laver, dele sjove situationer og have samtaler med vores venner, veninder, kærester og familie!
Musik skal der til, og det skal der specielt, når vi er på farten! Derfor er en lækker musikapp som Spotify et must på telefonen, så vi kan høre alle de største hits, når vi sidder i toget, i bussen eller cykler en tur. Vi supplerer selvfølgelig også med vores egen app: Vi Unge Radio!
Mobilbetaling bliver mere og mere populært, så udover at du altid lynhurtigt kan overføre en 10’er til en veninde, er der også flere butikker, der er begyndt at tage imod Mobilepay som betaling. Smart!
Hvad kan man lave, når man keder sig? Det kan Vi Unges helt egen app ”What2Shake” fortælle dig. Fortæl app’en, hvor du er, og så kommer den med en idé til, hvad du kan lave. Nemmere bliver det ikke!
Hvor meget bevægede du dig i går? Det kan Moves fortælle dig, og det er altså virkelig rart! Den tæller nemlig både, hvor langt du har løbet, hvor mange skridt du har gået, og hvor langt du har cyklet. Så når du kommer hjem efter en lang dag, kan du se tilbage på alle dine ruter, og hvor lange de var.
Duh, selvfølgelig kan vi ikke undvære Instagram! For det første har vi jo vores egen seje profil, hvor vi deler hyggelige stunder fra redaktionen, og så elsker vi at følge stjerner, venner og veninder derinde.
Beskeder uden emojis er som en film i sort/hvid – det er kedeligt! Derfor skal vi have masser af emojis ind i vores tastatur, så vi kan sende de små ikoner, lige meget hvilket humør vi er i!
Der er ikke noget værre end at være et sted, hvor der bliver spillet en sang, man ikke kan huske navnet på. Det løser Shazam! Tænd app’en, tryk på knappen og vent så i få sekunder, og så har du navnet på den sang, du leder efter. SÅ smart!
Livet er for kort til at kede sig, og derfor husker vi også på at spille et sjovt spil engang imellem. Her er Kim Kardashians sjove spil et godt bud, men også Candy Crush, Wordfeud og Angry Birds er et hit!

MestLæste