Der er altid megameget hype omkring lanceringen af nye Apple-produkter, og afsløringen af iPhone 7 i nat dansk tid var ingen undtagelse! Har du været ligeså spændt som os? Sitet digitalspy.com har lavet en liste over ting, du SKAL vide om den nye iPhone, og den får du her:

1. Designet har ikke ændret sig ret meget

Den ligner egentlig ret meget de tidligere iPhones, så det er ikke sikkert, at dine klassekammerater med det samme spotter, at det er en iPhone 7, du har i hånden, hvis du overtaler dine forældre til at købe den til dig. Den fås i to størrelser i farverne mat sort, blank sort, sølv, guld og rosaguld. Og så er den vandtæt!

Læs også: Det står "i" for i iPhone

2. Der er ikke stik til hovedtelefoner

Hvis du skal lytte til musik på en iPhone 7, så bliver det uden ledning! Apple har lavet nogle EarPods, som er forbundet med din telefon, men det kan måske være lidt irriterende, hvis du har nogle dyre hovedtelefoner med ledning, du hellere vil bruge. Det skulle dog være muligt at købe en form for adapter, så du stadig kan bruge dem.

3. Der er to kameraer i den store model

Ender du med at købe en iPhone 7 Plus, så kan du se frem til bedre billeder, for den har nemlig hele to kameralinser på bagsiden, der skulle give bedre farver og gøre det lettere at redigere i billedet, uden det bliver uskarpt.

4. Der er mere plads på mobilen

Tidligere har 16GB været det mindste, man kunne vælge, men nu bliver 32GB standard på iPhone 7, hvorefter de næste hedder 128GB og 256GB. Så er det slut med den irriterende meddelelse om manglende plads!

5. Den genkender folk og steder på billeder

Du kan rent faktisk skrive: ’Julie og jeg i haven’, og så vil din iPhone 7 kunne finde de billeder med netop det motiv. Det gør den ved at sammenligne alle dine billeder med for eksempel tags, du har lavet. Lidt skummelt …

Læs også: Det her iPhone-hack skal du bruge om aftenen

6. Den har bedre batteri

Hvis der skal være en fordel ved det manglede stik til høretelefoner, så er det, at der er blevet mere plads til batteriet, så det kommer til at holde længere – juhu!

7. Den hjælper dig med at undgå irriterende opkald

Er du træt af at blive ringet op af folk, der vil sælge dig alt muligt, eller har du slettet din ekskærestes nummer, men han bliver ved med at ringe til dig? Din iPhone genkender, hvilke opkald du har tendens til at ignorere, og så giver den dig besked, hvis det kunne ligne at være et irriterende opkald, du får. Skulle folk så ende med at lægge en besked til dig, så skriver iPhone 7 beskeden ud til dig, så du ikke behøver at ringe op til telefonsvareren for at lytte.

Den nye iPhone kan købes i Danmark fra den 16. september, så hvis du har utroligt mange penge, du ikke lige ved, hvad du skal bruge til, eller du er så heldig at have virkelig gavmilde forældre, så er den måske noget for dig!

iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Foto: Apple

iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Herunder får du tips til at redde batteriet på din mobil!

10 tips til at redde batteriet på din mobil