Musikken kan mærkes i hele kroppen, og røgen fra røgmaskinen får det til at kilde blidt i Silkes hals. De pink pomponer over DJ’en svajer rytmisk fra side til side ligesom de dansende silhuetter – Emma og Ronni er et af de par, der danser tæt. Silke er egentlig på vej over for at hente en ny omgang colaer til sig selv og pigerne, men hun stopper op og står og betragter det hele lidt. Tænk, at festen var aflyst, og nu er i fuld gang. Det her er den bedste fest - ever!

- Inden I får næste nummer, skal I lige hilse på aftenens æresgæst, lyder det kækt fra DJ’en, som peger hen mod døren, hvor julemanden er ved at mase sig gennem menneskemængden.

Læs også: Alle afsnit af Silkes jul

I sin sæk har han de cellofanposer med slik og snacks, som Silke og Emma fyldte aftenen forinden.

Silke smiler. Det her er uden tvivl årets bedste aften – hun skal bare lige have fundet Mads, så er det hele perfekt …

- Hej søde!, lyder det pludselig bag hende.

Silke vender sig om og kigger direkte ind i Mads’ blå øjne. Hvor heldig har hun lige lov til at være?! Han ser mere lækker ud end nogensinde i sin hvide T-shirt. De står et par sekunder og kigger på hinanden, inden de begge, i munden på hinanden, siger:

- Hvor ser du godt ud!

Læs også: De bedste tilbud på Vi Unge

De kan ikke lade være med at grine. Mads rækker hånden ud og rører Silke blidt på armen.

- Mads, er du her?, råber Rikke fra 9. klasse skingert, mens hun maser sig ind mellem Mads og Silke og tager fat i Mads’ hånd.

I det samme prikker julemanden Silke på skulderen, fordi han vil spørge, om der én fra festudvalget, der gider hente nogle flere slikposer. Han er løbet tør …

Silke svarer hurtigt Ib og vender sig for at kigge efter Mads, men hun kan ikke se ham nogen steder, og Silke kan ikke lade være med at få nogle meget ubehagelige billeder af ham og Rikke fra på nethinden …