Fem dage. Så længe har Silke været sur på Emma, og det føles helt forfærdeligt. Silke kan ikke huske, hvornår de sidst ikke har snakket sammen i så mange dage, og hun beslutter sig for, at der altså bliver nødt til at komme en løsning på det hele. Hun vil ikke miste Emma, men samtidig føler Silke, at Emma skylder hende en forklaring på, hvorfor hun var inde i gymnastiksalen samme dag, som vandrøret blev ødelagt.

Efter sidste time er Emma på vej ud af klassen, da Silke griber fast i hendes arm og holder hende tilbage. Efter få minutter er de alene i klassen, og Silke siger med bestemt stemme:

- Emma, jeg vil altså vide, hvad du lavede i gymnastiksalen!

Læs også: Alle afsnit af Silkes jul

Et kort sekund stirrer Emma på hende med store øjne, og så bryder hun pludselig sammen i tårer. Hun ryster helt og hulker, så Silke ikke kan andet end at tage om hende.

- Jeg har bare haft så svært ved at sige det, fordi jeg føler mig så ydmyget! Det var meningen, jeg skulle mødes med … Ronni, siger Emma og begynder nærmest at græde endnu mere.

Emma forklarer, at hun og Ronni var begyndt at snappe rigtig meget sammen, og at hun faktisk var blevet lidt vild med ham. De havde aftalt at mødes i gymnastiksalen, men han dukkede ikke op, og da hun ville have ham til at forklare sig, havde Ronni bare sagt, at det var lige meget det hele. Siden har de ikke snakket sammen.

Læs også: Ønsk dig verdens bedste julegave

- Jamen, jeg ved godt, hvad han lavede. Han var hjemme hos Thue, som hjalp ham med matematik, siger Silke.

Emma stopper med at græde og kigger forvirret på Silke.

- Hvorfor siger han ikke bare det? Synes han, det er pinligt? Det er det jo overhovedet ikke!

- Du skal klart tage en snak med ham om det. Hvor er jeg glad for, du fortalte mig det. Husk, du kan fortælle mig alt, siger Silke og er også næsten ved at få tårer i øjnene.

Emma nikker og fortæller, at hun bare ikke vidste, hvordan hun skulle sige, hun var blevet vild med skolens hårde fyr. Nu kan pigerne nærmest ikke lade være med at grine, og de giver hinanden et kæmpe kram!