- Sidder der nogen her?, spørger Silke.

Frida og Amalie ryster begge to på hovedet og gør plads på bordet, så Silke kan stille sin madkasse fra sig. Hun åbner kassen og tager en grovbolle med skinke og tomat frem. Hele spisefrikvarteret taler hun med Frida og Amalie. En gang imellem sender hun et blik i retning af Emma, der sidder alene og spiser i den anden ende af klasseværelset. Det føles mærkeligt, for de plejer at være sammen 24/7, men Silke er stadig vred over, at Emma ikke vil sige, hvad hun lavede i gymnastiksalen den dag, vandrøret blev ødelagt. Silke har spurgt hende flere gange, men Emma bliver ved med at nægte at fortælle hende det. Silke får helt ondt i maven ved tanken om, at det måske er hendes bedste veninde, der har saboteret julefesten.

Læs også: Alle afsnit af Silkes jul

Hendes tanker bliver afbrudt, da Mads kommer ind i klassen. Da de får øjenkontakt, sender han hende et smil, der føles som et elektrisk stød gennem hele hendes krop. Hun smiler forsigtigt igen og prøver at holde den cool facade, da han kommer over til hende.

- Hvordan går det med festplanlægningen?, spørger han.

- Meget godt, svarer Silke kort, mens hun mærker sine kinder blive røde.

Læs også: Masser af julegaver i Vi Unge

- Jeg håber, den bliver til noget. Jeg havde virkelig glædet mig, siger Mads og blinker til hende.

Han går forbi hende uden at vente på et svar. Selv om der er masser af plads til, at han kan komme forbi, går han helt tæt på hende, og hans hånd strejfer hendes ryg på vejen. Silke står som forstenet. Hvad skete der lige der?

Hun er mere fast besluttet end nogensinde: Den julefest må og skal blive til noget!