vi unges blog

Silkes jul – 14. december

Af Redaktionen 14. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er stadig kold luft imellem Silke og Emma, hvilket gør, at Silke ikke rigtig kan overskue skolen. Følg med i Vi Unges julekalender hver dag indtil den 24. december.

Klokken er syv, da Silke bliver vækket af alarmen på sin telefon. Hun klemmer øjnene hårdere i, for hun har slet ikke lyst til at stå op og tage i skole efter det, der skete med Emma i går. Hele aftenen kørte tankerne rundt i hendes hoved. Hvad lavede Emma i gymnastiksalen? Hvem skulle hun mødes med? Og hvorfor vil hun ikke fortælle Silke det?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Mooooar?

Silke kan høre, at hendes mor er på vej op af trapperne.

- Ja, Silkemus?

- Jeg har altså lidt ondt i hovedet, og jeg føler mig lidt dårlig … Må jeg ikke godt blive hjemme fra skole?

- Jeg synes altså lige, at du skal stå op og drikke lidt vand og få noget mad. Du spiste heller ikke særlig meget aftensmad i går, og hvis det bliver ved, må du gerne få en Panodil, siger Silkes mor Mette og fortsætter:

- Kom så, jeg er sikker på, at du får det bedre, når du lige kommer op og i gang. Så spørger vi far, om han ikke vil køre dig i skole, så du slipper for at cykle.

Læs også: Læs resten af Silkes jul

En time senere bliver Silke sat af udenfor skolen af sin far Thomas. Hun går langsomt over mod klassen, men hun har mest af alt lyst til at vende rundt og gå hjem igen, så hun kan gemme sig under dynen og bingewatche ”Gossip Girl”, som hun lige er begyndt at se igen for tredje gang i år.

- Stille, STILLE! I dag gider jeg ikke noget pjat! Vi er bagud med pensum, fordi I har lavet så meget ballade med den der irriterende julefest, så indtil juleferien dropper vi den lille pause mellem de to første lektioner, siger Ib, da han kommer ind i klassen.

Læs også: Ønsk dig VERDENS bedste julegave

- Ej, det er fandeme ikke fair, hvisker Thue til Silke.

- Næ, men det er der så meget, der ikke er, hvisker Silke tilbage.

Hun kigger over mod Emma. Hun har lyst til at smile til hende, men da de får øjenkontakt, kigger Silke hurtigt ned i sin bog i stedet for, og resten af dagen undgår hun at komme til at snakke med Emma.

Læs mere om

MestLæste