vi unges blog

Silkes jul - 11. december

Af Redaktionen 11. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, nej. Flirter Mads med en anden pige? Men det er jo meningen, at Silke og Mads skal kysse til julefesten! Følg med i Vi Unges julekalender hver dag indtil den 24. december.

- Ej, hvor er det sødt af din far!, udbryder Silke og smiler stort til Morten.

Den noget stille fyr fra klassen har lige fortalt Silke, at hans far, som arbejder på en fabrik, der laver pynt og gavepapir, er villig til at sponsorere noget gratis julelir og pynt til festen. For selv om alt er imod hende og julefesten lige nu, giver Silke ikke op. Det må altså kunne lade sig gøre på en eller anden måde at holde den fest! Og nu er pynten da i det mindste på plads.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hele julekalenderen om Silke

Glad og lettet over, at nogle mennesker, som Morten og hans far, gerne vil bakke op om julen og julefesten, går Silke sammen med Emma ud til cykelstativerne. Mens de skal til at låse deres cykler op, får Silke kigget henover skolegården og får straks en klump i halsen. Mads står og pjatter med en pige. Hun har blond hår, hvide sneaks og en sort læderjakke på … hun ser faktisk irriterende godt ud. Silke skal lige til at sige noget, men Emma kommer hende i forkøbet:

- Det er Rikke fra 9. klasse! Alle drenge er bare totalt vilde med hende, siger Emma, som stirrer henimod dem.

- Ej, Emma! Lad lige være med at nedstirre dem totalt!, udbryder Silke, hvorefter hun selv kommer til at kigge op igen.

- Tror du også, at Mads er vild med hende?, spørger hun så.

Læs også: Nyt Vi Unge med julegaver

- Jeg tror jo, han er ret vild med dig. Men hvis jeg skal være helt ærlig, Silke, så har jeg altså set Mads snakke og pjatte med Rikke mange gange. Jeg har ikke sagt det fordi, jeg var bange for, at du ville blive ked af det, siger Emma stille og ser med medlidenhed på Silke.

Med det samme føler Silke, at hun får en kæmpe mavepuster. Av! Hun var helt sikker på, at Mads havde et crush på hende og ikke på en sej blondine fra 9. klasse.

Lige pludselig bliver glæden over at have fået styr på pynten ret ligegyldig. For lige nu har Silke mistet lysten til den julefest.

Læs mere om

MestLæste