Supernemme pølsehorn, der både er sunde og lækre!
Mad & opskrifter

Sunde og megalækre pølsehorn

Af Oliver Kokholm Ungermann 12. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pølsehorn er supernemme at lave, og de passer perfekt til en anderledes madkasse, lækker frokost eller en eftermiddagssnack. Få en sund opskrift her!

Er du også lidt misundelig, når en fra din klasse har pølsehorn med i skole? Det kan du heldigvis løse ved at bage disse supernemme og sunde pølsehorn, der gør din frokostpause lidt sjovere.

Læs også: Sunde boller til madpakken

Grove pølsehorn

Opskriften giver 24 grove pølsehorn:
25 g gær
300 g grahamsmel
500 g hvedemel
24 brunchpølser
3 dl vand
2 dl kernemælk
1 æg
1 tsk. salt
1 spsk. rapsolie

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan laver du de sunde pølsehorn
Start med at røre gæren ud i vandet og rør det sammen med kernemælken. Tilsæt herefter æg, salt, olie og grahamsmel og rør det godt rundt. Tilsæt hvedemel og ælt herefter dejen og stil den til at hæve i en time. Del herefter dejen op i tre stykker og rul det ud på en plade. Hvis du vil have dine pølsehorn i en flot og trekantet form, skal du dele hver cirkel op i otte trekanter og rulle en pølse ind i hver af dem. Hvis du er ligeglad med formen, kan du bare skære 24 stykker i dejen, du kan rulle pølserne ind i. Lad det hæve i en halv time bagefter og bag så dine pølsehorn i tyve minutter ved 200 grader i ovnen.

Læs også: 10 tips til madpakken

God fornøjelse med dine pølsehorn!

MestLæste