Selv om skolen måske nok er lidt kedelig engang i mellem, behøver din madpakke ikke også at være det! Vi giver jer vores bedste madpakketips, så I kan få lidt inspiration til en mere spændende madpakke!

Rikke R:
- Lav din madpakke om morgenen, så den ikke er helt våd og kedelig, når du skal spise den!


Christine:
- Jeg er helt tosset med alt, hvad der hedder "mini", så stik mig nogle mini-gulerødder, mini-agurker og mini-rugbrød. De er superhyggelige at snacke på.

Læs også: Hold dig sund og skøn i skolen


Lund:
- Mit bedste madpakketip er, at man selvfølgelig skal tage noget med, som man godt kan lide, så man er sikker på at få maden spist. Til frokost er det lækkert med en kyllingesalat, rugbrødssandwich med pålæg som laks, kylling, eller hvad man nu kan lide. Tag også frugt og grøntsager med, som du kan spise i frikvarterene som mellemmåltider.

Line:
- Noget af det værste, jeg ved, er en lunken madpakke, der har ligget i tasken hele dagen! Et godt tip er at smide din vandflaske (med vand i) i fryseren og så tage den op, når vandet er ved at fryse til. Læs den sammen med din madpakke, så den holder sig kold hele dagen - samtidig har du en dejlig kold vand, som du kan drikke, når det er frokosttid.

Læs også: Sådan kan du drikke mere vandLeela:

- Lav lidt ekstra aftensmad aftenen inden og nup det med på madpakke. Pasta, salater, pizza eller lasagne er stadig spændende dagen efter og let at tage med. Om efteråret synes jeg også en cupnudles eller en pulversuppe kan være hyggelig, og det kan være rart med et varmt måltid. Ellers har jeg generelt været glad for sandwiches, fordi min mor var så sød at bage lækre boller hver aften, inden hun gik i seng.

Læs også: Undgå at blive eftermiddagstræt

Tóra:
- Lav en smoothie af dine yndlingsfrugter aftenen inden og tag den med i skole næste dag. Så har du en lækker smoothie-is til hele dagen.

Læs også: Smoothie-opskrifterCecilie:
- Jeg er ret stor fan af at proppe min mad ned i små, fancy beholdere - i stedet for dødssyg stanniol. Madkassen er bare meget pænere, når man åbner den, når der ligger små, fikse beholdere med sager i end én stor sølvklump.Sisse:
- Kan I ikke spise op fra aftensmaden, er rester altså et hit i madpakken. En frikadelle, en lille portion bulgursalat eller et stykke kold lasagne pepper hurtigt en kedelig madpakke op.

Rikke:
- Køb flere små bokse, og smid gulerodsstave, cherrytomater, kiks og andre lækre sager ned i dem - så har du snacks til hele dagen.

Læs også: Tre lækre madpakker

Hvad er jeres bedste madpakketips?