Det er blevet supertrendy at blande Oreo i alting, men det er faktisk ikke den eneste lækre snack, der går godt sammen med kage.

Prøv også: Cookies fyldt med Oreos

De små lækre chokoladekugler Maltesers er nemlig mindst lige så gode at bruge i alle mulige søde sammenhænge og specielt i den her cookies-opskrift. Prøv selv!

Ingredienser til cookies med Maltesers
150 gram Maltesers
175 gram brun farin
220 gram hvedemel
250 gram smør
1 teske vaniljesukker
1 æg
1 teske natron
½ teske salt

Sådan laver du cookies med Maltesers
Rør smør, vaniljesukker og brun farin sammen i en skål. Rør æg i. Tilsæt sigtet mel, natron og salt og rør godt rundt. Knus dine Maltesers groft, og bland det hele godt rundt. Stil dejen på køl i 15 minutter.

Form dejen med en ske på en bageplade, og sørg for, at der er god plads mellem dine cookies, da de flyder meget ud. Bag dine cookies i cirka 8-10 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader, og husk at kigge til dem en gang eller to.

Prøv også: Lækker Oreokage

Du får cirka 20-25 cookies med Maltesers ud af opskriften alt efter hvilken størrelse, du laver dem.

Stjernernes madbilleder