Mmm, her på redaktionen er vi helt pjattede med is, men lækker, cremet flødeis rimer bare ikke særlig godt på sundhed og velvære. Derfor er vi ret så tossede med den her sunde opskrift på is, der smager alt andet end sund. Og så er den oven i købet både vegansk, sukkerfri og glutenfri!

Læs også: Forfriskende og sunde kiwi-ispinde

Det skal du bruge:
En frossen banan
Tre dadler (husk at fjerne stenene) eller en håndfuld rosiner
En dåse kokosmælk, der har stået på køl i et par timer
Fem spiseskefulde peanutbutter
En håndfuld blåbær
Lidt vaniljepulver
Ispinde-forme

Læs også: Oreo-milkshake

Sådan gør du:
Når kokosmælken har været på køl i et par timer, skiller indholdet, så den tykke kokosmasse lægger sig øverst i dåsen, mens kokosvandet ligger nedenunder. Prik hul i kokosmassen med en kniv, og hæld kokosvandet fra. Blend kokosmassen sammen med de øvrige ingredienser, indtil blandingen er helt jævn. Det kan godt tage nogle minutter. Hæld massen over i dine ispinde-forme, og stil dem i fryseren i tre timers tid, før du sætter tænderne i dem. Yum!