Psst! Artiklen indeholder affiliate-links.

Skal din fødselsdag være lidt sejere end alle andres? Nu kan du imponere din familie og dine veninder med den vildeste Disney-kage – og det er meget nemmere, end du tror!

Læs også: Nutella-kage med kun to ingredienser

Du kan nemlig få et billede fra filmen ”Frost” som spiseligt papir, så din lagkage får den lækreste overflade, og det er endda superbilligt. Alt du skal gøre er bare at bestille det billede, du helst vil have, lave kagen med opskriften herunder, og så har du verdens sejeste kage. Du kan finde "Frost"-billederne lige her!

Ingredienser
150 gram blødt smør
150 gram sukker
3 æg
130 gram hvedemel
30 gram kakaopulver
1 tsk bagepulver

Dit favoritfyld i lagkager (f.eks. friske bær, kagecreme, flødeskum, frugtskiver – du vælger selv!)
Et spiseligt billede og spiselig lim fra bagetid.dk
Kagedekoration (for eksempel marcipanblomster og flødeskum)

Fremgangsmåde:

Lav først to lagkagebunde: Rør fedtstof og sukker sammen i en skål til det er luftigt. Rør æggene i et af gangen, og vend herefter sigtet mel, kakaopulver og bagepulver i skålen. Vend dejen godt sammen til den er jævn og luftig. Smør en springform på 20 cm. med fedtstof i siderne, og læg et rundt stykke bagepapir tilpasset formen i bunden, så kagen er nem at tage ud. Hæld dejen i springformen, og bag kagen i en forvarmet ovn på 200 gr. i ca. 20 min. til kagen er gennembagt. 
Når kagen er bagt færdig, tages den ud af formen og afkøles på en bagerist. Skær kagen jævn i toppen, og del den i to lag ved at skære igennem midten. Læg den ene bund på et lagkagefad, og fordel dit favoritfyld ovenpå. Læg herefter den anden lagkagebund på, og pensl dens top med spiseligt lim. Læg forsigtigt sukkerbilledet på toppen, så den passer på midten. Limen er fugtig og fikserer billedet. Pynt herefter kagens sider og top med dekoration. 

Herunder kan du læse 10 ting om "Frost", du ikke vidste i forvejen!

10 ting du ikke vidste om "Frost"