Her får du opskriften til at lave dine helt egne marengstoppe med lakrids og chokolade!

Det skal du bruge:
1 pakke søde lakrids snører
100 g mørk chokolade
200 g brun farin
3 æggehvider

Sådan gør du:
Pisk æggehviderne helt stive, tilsæt den brune farin og pisk massen til den føles sej. Klip lakrids snørerne i små stykker ca. en cm. Hak chokoladen groft og rør det hele i massen. Lav lidt rustikke toppe med en spiseske, du kan også bruge en teske, hvis du vil have mindre marengstoppe.
Bag marengstoppene ved 140 grader i varm (luft)ovn i ca. 40 min, indtil de er helt tørre.

Opskriften er fra Tóras kageblog, der hedder Cute Carbs - følg den på Facebook!

Tjek for eksempel hendes opskrift på en supernem og lækker Banankage!

Læs også: Ispinde med chokolade og kokus