Identitet

Ting han skal vide, når han dater en fangirl

Af Susie Pedersen 17. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ja, vi ved det godt. Det kan være svært at date en fangirl. Så måske du skulle vise den her til din kæreste, for så forstår han dig nok lidt bedre.

Er du en vaskeægte fangirl? Så er det her til dig og dine nærmeste. Vi ved nemlig godt, at vi fangirls kan være lidt svære at forstå nogle gange.

Læs også: Du ved, at du er en ægte fangirl, når ...

Vis det her galleri til din kæreste, hvis han er i tvivl om, hvad dit fangirleri betyder for jeres forhold.

Tinghanskalvide,nårhandaterenfangirl

Du skal ikke blive jaloux eller fornærmet, selv om Harry Styles, Justin Bieber eller netop hendes idol altid vil være din kærestes største crush.
Foto: All Over
Hvis One Direction spiller til et awardshow eller er gæster i et talkshow – så er det naturligvis det, I skal se i fjernsynet eller på YouTube.
Foto: All Over
True! Hvis du virkelig skal ramme hjertet på en ægte fangirl, så skal du købe bif-billetter til en film med ham/hende i hovedrollen eller skaffe koncertbilletter, hvis du er rigtig vild!
Foto: All Over
Det kan godt være, at I havde en aftale om at gå en tur, men det var inden Taylors nye musikvideo røg ud. Nu må du lige vente …
Foto: All Over
Selv om hun godt ved, at hun ikke bor i Hollywood, så vil din kæreste altid mene, at hendes rigtige plads i verden er i stjerneland – helst tæt på idolet.
Foto: All Over
Det er faktisk hårdt arbejde at være en dedikeret fangirl. Er du klar over, hvor mange steder man kan læse nyheder om sit idol? Og alle de sociale medier man skal føle? Phew!
Foto: All Over
Medmindre du vil gøre dagen rigtig sur for dig selv og din kæreste, så joke aldrig om hendes idol. Vi kan ikke klare den slags sarkasme.
Foto: All Over
Når din kærestes idol er ked af det, så er din kæreste også ked af det. Og så skal du selvfølgelig stå til rådighed, så hun kan græde ud.
Foto: All Over
Du synes nok, det er fjollet, men oppe i din kærestes hoved er I Zayn Malik og Perrie Edwards – eller hvem hun nu elsker allermest. Sådan er det bare!
Foto: All Over
Vi er med på, at det virker lidt uoverskueligt, men det bedste, du kan gøre, er at acceptere din kærestes idol. Vi hepper på dig!
Foto: All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste