Identitet

Tegn på han crusher på en anden

Af Susie Pedersen 14. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hm, har du en fornemmelse af, at dit crush er vild med en anden? Se her, hvilke tegn der kan afsløre, om du har ret.

Det kan godt være lidt besværligt at have et crush! Man føler nemlig tit, at man allerede har noget med fyren, selv om han i virkeligheden har sin fulde frihed til at crushe på en anden. Øv.

Læs også: Han er ikke vild med dig!

Det sker desværre nogle gange, at ham, man crusher på, er lun på en anden. Herunder kan du se tegn på, at han er vild med en anden og derfor måske ikke tilgængelig, selv om du virkelig havde håbet på det.

Tegnhancrusherenanden

Du har sikkert læst en masse om, hvordan man kan spotte, når en fyr er forelsket. Sidder han eksempelvis med sin telefon og smiler fjollet? Så er det nok fordi, han har fået en besked fra den pige, han crusher på. Og medmindre du lige har sendt ham en besked, så er det nok ikke dig. Suk!
Foto: Shutterstock
Måske har du aldrig tænkt over det før, men hvis han aldrig er sammen med en pige alene, kan det være fordi, han er vild med en i venindegruppen og gerne vil kamuflere det lidt. Hvis han nu ikke har mod til at spørge hende, er det nemmest at hænge ud med hele pigegruppen – så får han alligevel snakket lidt med hende. Du kan holde øje med, om han henvender sig mere til en af pigerne end de andre.
Foto: Shutterstock
Hvis han liker og kommenterer utrolig meget på en bestemt piges profil, og det er ikke din, så er der nok dårligt nyt.
Foto: Shutterstock
Han udspørger dig om, hvad piger godt kan lide, at drenge gør. MEN det lader ikke til, at han bruger dine råd, når han snakker med dig. Bare så du ved det, så hjælper du ham med at score hans eget crush lige nu …
Foto: Shutterstock
Når I er til arrangementer på skolen eller til fest med vennerne, cirkulerer han rundt om en bestemt pige. Det betyder ret sikkert, at han gerne vil i kontakt med hende, og så er der ingen grund til at prøve at distrahere ham: Han er vild med hende den anden.
Foto: Shutterstock
Okay, nu står det måske soleklart for dig, at han er vild med en anden – så hvad nu? Selv om det er rigtig svært, så er det bedst at prøve at komme over ham. Du bliver stensikkert ked af det, hvis du bliver ved med at prøve, men kun får afvisninger retur. Find en fyr, som også synes, du er interessant, så bliver det meget sjovere!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste