stefan hjort
Identitet

Stefan Hjort om graffiti og sexscener

Af Marie Søndergaard 10. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stefan Hjort fra Page Four spiller hovedrollen i den nye ungdomsfilm ”Anti”. Læs her, hvad han synes om at være med i filmen – og om at indspille de der grænseoverskridende sexscener.

Fantastisk, nytænkende og megafed. Sådan beskriver Stefan Hjort ungdomsfilmen ”Anti”, der har premiere i dag. Den foregår i 1991, og Stefan spiller hovedrollen Simon, som ikke synes, han er god til andet end at tegne, så da han møder nogle unge graffiti-malere, tror han, at han endelig har fundet sin plads.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Personlighedsmæssigt minder Simon og jeg ikke om hinanden, for han kommer ud i nogle ting, man ikke burde komme ud i, når man er 17 år, og der er jeg jo et lidt andet sted. Men alle kender nok Simons frustrationer om ikke helt at have fundet sin plads. Jeg har også selv på et tidspunkt ikke vidst, hvad det var, jeg ville, fortæller Stefan Hjort.

Læs også: Alt om Stefan Hjort og Page Four

Stefan kendte ikke ret meget til 90’ernes graffiti-miljø, før han begyndte at arbejde på filmen, men det har været fedt at leve sig ind i den anderledes kultur, og så er han også blevet ret glad for 90’erne.

- Det hele var mere enkelt dengang. Jeg synes, det moderne samfund kan være indviklet at finde rundt i, og for 16 år siden var det hele bare mere simpelt – også at vokse op i, siger Stefan, da vi spørger om, hvad han godt kunne tænke sig at tage med til i dag fra tiden dengang.

- Og så selvfølgelig også den bomberjakke fra Adidas, jeg har på i filmen. Jeg spurgte, om jeg måtte få den, men det måtte jeg ikke!

Stefan har tidligere lavet lidt teater, men det er første gang, han er med på en stor filmproduktion. Det var lange dage og lange nætter, hvor han hele tiden skulle tænke over ikke at overspille, som man gør på teateret, men heldigvis er han glad for sin præstation – også de ret intime scener med skuespilleren Julie Brochorst Andersen.

Læs også: Se traileren til "Anti"

- Det var meget grænseoverskridende. Jeg spurgte Julie om, hvordan man gør det, og hun svarede, at efter første take, så kører man bare. Man skal bare spille og lade være med at tænke for meget over kameraerne, siger Stefan.

Lige nu går Stefan i 3.g, og bagefter skal han have fuld fokus på skuespil og musik med Page Four. Han har lige haft et par måneder, hvor han ikke helt fik prioriteret tingene helt rigtigt, men så satte han sig ned og tænkte det igennem og fik styr på det hele igen. Han vil nemlig gerne have tid til både venner, skuespil og musik – og heldigvis støtter Jonas, Pelle og Lauritz fra Page Four ham i de drømme, han har.

- Drengene fra Page Four giver mig lov til at lave de ting, jeg har lyst til. De støtter mig meget, og de elsker filmen, siger Stefan.

Herunder kan du se den sjove tegne-challenge, vi har lavet med Stefan:

I galleriet kan du se sangere, der er blevet skuespillere!

Sangerederblevskuespillere

Justin Timberlake har lavet mange film de seneste år – heriblandt ”The Social Network”, ”Friends With Benefits” og ”Bad Teacher”.
All Over
Britney har lavet filmen ”Crossroads” og gæsteoptrådt i ”How I Met Your Mother”
All Over
Justin spillede med i krimiserien “CSI” i 2010.
All Over
Filmene “Austin Powers in Goldmember” og “Dreamgirls” har Beyoncé begge været med i.
All Over
Lady Gaga har blandt andet spillet med i “Muppets Most Wanted” og “Sin City”.
All Over
Han storhittede med “Gold Digger” sammen med Kanye West, men har efterfølgende været med i store film som “Django Unchained” og “Ray”.
All Over
Forsangeren i ”30 Seconds to Mars” er for alvor ved at slå sit navn fast i skuespillerverdenen, hvor han for tiden indspiller scener i rollen som Jokeren i filmen ”Suicide Squad”.
All Over
Tyler er forsanger i bandet Disappearing Jamie og var det også inden, han slog igennem som skuespiller.
All Over
Zooey Deschanel var sanger i bandet “She & Him”, men nu er hun stjernen i "New Girl".
All Over
Den seje rapper har hovedrollen i hiphop-filmen “8 Mile”
All Over
Rihanna har gæsteoptrådt i flere tv-serier.
All Over
Ross Lynch danede R5 et år inden, han slog igennem på Disney Channel i "Austin & Ally".
All Over

Læs mere om

MestLæste