Identitet

Sådan bliver du klar til sommerens koncerter

Af Stine Kærsgaard 3. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du en af dem, der har en masse spændende koncerter at se frem til i løbet af sommeren? Få råd til, hvordan du kommer i bedst mulig koncert-form!

Skal du til en masse koncerter hen over sommeren? Læs vores lille før-koncert-guide her, og bliv superklar til at rocke med til sommerens mange koncerter.

Læs også: God musik at høre under eksamens-læsningen

Sådanbliverduklartilsommerenskoncerter

Man får klart mest ud af koncerterne, hvis man er opdateret på musikken. Sørg for at høre alle numrene – både nyt og gammelt – igennem, så du ved, hvad du kan forvente dig!
Hvis ikke du kan alle numre, så vælg nogle enkelte, som du ved, der vil blive spillet til koncerten. Syng med på dem, og øv dig i de forskellige sangtekster – så får du med garanti en større fest!
Foto: Shutterstock
Hvis koncerten involverer bandmedlemmer, som du crusher lidt på, så kan det være ret sjovt at forberede sig lidt ekstra– se for eksempel de sødeste YouTube-videoer med bandet. Det er nemlig bare noget helt særligt at stå og være lidt småforelsket til en koncert… Hvis det derimod er et band, som du bare elsker at lytte til, så vær opdateret på alle nyheder om bandmedlemmerne.
Foto: Shutterstock
Det er vigtigt, du sørger for at have noget tøj på, som du kan bevæge dig i, når du skal til koncert. Flade sko er også et must. Du må dog godt føle, at du ser lidt godt ud – især hvis du skal til en koncert, hvor der er mulighed for, at et af de bandmedlemmer, du crusher på, skulle få øje på dig… Man ved jo aldrig?!
Foto: Shutterstock
Det er vigtigt, at der er god stemning, når du skal til koncert. Både før og efter koncerten! Tag af sted sammen med dine bedste venner og med nogle, som du ved også elsker musikken – så bliver det garanteret den fedeste oplevelse ever! Hvis I skal stå i kø, så begynd at synge alle sangene allerede der – pas dog på ikke at blive hæs for tidligt. Du skal kunne synge med, når det VIRKELIG gælder. God koncert ♥
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste