Identitet

Reklame: Derfor er fritidsjobbet som omdeler det fedeste

Af Reklame 18. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ekstra lommepenge, frisk luft og fleksible arbejdstider. Der er rigtig mange gode grunde til at blive omdeler hos FK Distribution.

Kunne du godt tænke dig at tjene dine egne penge, så du kan spare op til drømmekøbet og ikke skulle sige nej til café-besøg eller en bio-tur med veninderne og vennerne? Og vil du gerne have et job, der samtidig giver dig mulighed for at dyrke en hobby eller sport i fritiden og også få tid til lektierne? Så lyder et job som omdeler hos FK Distribution altså helt perfekt til dig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har talt med 14-årige Lea fra Hvidovre og 16-årige Anica fra Thisted, der begge arbejder som omdelere af reklamer og aviser. De synes altså, det er ret nice at kunne tjene sine egne penge, og så er det jo bare en ekstra bonus, at du også kan optjene point, som du kan bruge på fede ting i gaveshoppen.

Hvorfor er det fedt at være omdeler?

Anica: - Det er dejligt at være udenfor, så man ikke sidder indenfor hele dagen, men får motion i den friske luft.

Lea: - Det er fedt at tjene mine egne penge, så jeg ikke er afhængig af at spørge mine forældre om ting. Jeg lytter til musik, når jeg går en rute, og tager tid på omdelingen, så jeg kan prøve at gøre det hurtigere næste gang. Det er god motivation!

Hvad bliver lønnen brugt på?

Lea: - Jeg tjener en del penge om måneden ved at arbejde to gange om ugen. Jeg sparer op, men hvis jeg finder noget tøj, jeg godt kan lide, så køber jeg det. Jeg drikker også tit kaffe på en café.

Hvad er det sjoveste, der er sket på en rute?

Lea: - I sommer var der en familie, som sad ude og spiste, da jeg kom forbi, og så gav faren mig en Faxe Kondi. Jeg blev virkelig glad.

Anica: - Jeg har tit fået is eller slik af dem, jeg har omdelt hos. Jeg får jo min løn, men det er lige lidt ekstra, og jeg bliver glad.

Hvordan hænger jobbet som omdeler sammen med en fritidsinteresse?

Lea: - Der er en deadline for, hvornår jeg skal være færdig med min rute, men det er først klokken 20 på omdelingsdagen, så hvis jeg for eksempel skal til træning i springgymnastik om eftermiddagen, går jeg bare ruten om aftenen. Jeg kan også tit nå det inden træning.

Hvordan fungerer pointshoppen?

Anica: - Jeg har tjent point ved at gå ekstra ruter i ferier, og jeg har både købt en telefon, en iPad og en sportstaske for de point.

Lyder det som et fedt job? Her får du lidt ekstra facts om at være omdeler hos FK Distribution:

*Du arbejder en til to gange om ugen i højest to timer per dag.

*Du har cirka 150 husstande på din rute.

*Du får en rute tæt på, hvor du bor.

*Du har mulighed for at låne en trailer.

*Du får reklamerne og aviserne leveret til din adresse – pakket og klar til omdeling.

*Du kan optjene point ud over din løn ved at tage ekstra ruter, så du kan købe nice ting i gaveshoppen.

*Du skal være fyldt 13 år for at kunne blive omdeler.

*Du kan læse meget mere om jobbet som omdeler her.

Lea og Anica = dygtige omdelere.

MestLæste