sprogrejse med EF
Reklame

Video: Vi blev veninder på en sprogrejse

Af Reklame 3. april 2017
En ny kultur, spændende oplevelser og de tætteste venskaber! Mød Emma, Mitta og Emma-Maia, som er blevet veninder gennem EF Sprogrejser.

Kunne du godt tænke dig at forbedre dit engelsk eller lære et nyt sprog, opleve en anderledes kultur – og få nye, tætte veninder? 15-årige Emma-Maia og 17-årige Emma mødte hinanden, da de var i Californien med EF Sprogrejser, og de blev lynhurtigt virkeligt tætte, for når man står der på den anden side af Jorden, knytter man bare et helt særligt bånd.

15-årige Mitta er også blevet en del af venskabet, for selv om hun var i England og altså ikke på samme sprogrejse som de to andre piger, kan man sagtens få nye veninder, når man er tilbage i Danmark. Det slutter nemlig ikke med de tætte venskaber, selv om man er kommet hjem.

Hør de tre piger fortælle om deres nervøsitet før afrejse, deres tætte venskab og om alle deres oplevelser med EF Sprogrejser i videoen herunder:

EF Sprogrejser tager unge med til over 60 destinationer rundt omkring i verden – blandt andet USA, England, Japan, Australien og Malta. Hver dag får man sprogundervisning, og så er der selvfølgelig også planlagt en masse sjove aktiviteter i fritiden. Som Mitta, Emma og Emma-Maia fortæller, så er det altså både ens sprogkompetencer og det sociale, man bliver meget bedre til, når man er af sted to eller fire uger i sommerferien. Vil du gerne vide mere om EF Sprogrejser? Så kan du blive meget klogere HER og følge med på EFDanmark på Snapchat og @EFDanmark på Instagram.

MestLæste