Mit liv

Venindehygge: 10 gratis ting, du kan lave med din BFF

Af Line Lei Mohrsen Jensen 25. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der findes næsten ikke noget, som er bedre end hyggelige stunder sammen med sin bedste veninde. Men hvad kan man egentlig lave, som ikke koster penge? Vi Unge guider dig til 10 gratis ting, som du kan lave med din BFF.

Elsker du også at tilbringe tid med din bedste veninde? Men er I også ved at køre lidt død i shoppeture og dyre fornøjelser? Bare rolig, Vi Unge har svaret på, hvad I kan lave af ting, som ikke koster penge.

Lav jeres eget hjemmespa
Selvforkælelse behøver ikke koste en formue, for faktisk kan man holde sin egen spa-og selvforkælelsesdag hjemme, og det er mindst lige så hyggeligt! Du og din bedste veninde kan hver især medbringe nogle lækre beauty-produkter, og så kan I lægge neglelak, lave ansigtsmasker og sludre i behageligt tøj på værelset. Lyder det ikke skønt?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Spil et spil
Hvem af dig og din bedste veninde er den dårligste taber? Hvis der er noget, som der er undervurderet, så er det at spille et spil sammen med sin familie eller venner. Det kan nemlig være supersjovt at teste hinanden i et spil 500 eller i en omgang Matador. Prøv det selv!

Tag på picnic i en park
Hvis du og din veninde ikke har lyst til at bruge penge på overvurderet cafémad, kan I i stedet tage på en hyggelig picnic i det fri. Så find picnickurven frem, og smør nogle lækre madpakker – og så lover vi jer, at det nok skal blive hyggeligt.

Psst! I kunne jo evt. tage et spil kort med i kurven!

Hold en krea-dag
Udfold jeres kreative evner og prøv kræfter med at male et billede, tegne en tegning, lave et armbånd eller sy jeres eget tøj! Kun fantasien sætter grænser, og det er faktisk sjovere end man tror, især når man kan sidde og sludre imens!

Læs også: DIY: Sådan laver du din egen lampe med dip dye-effekt

Lav jeres egen dans på TikTok
Hvis du og din veninde godt kan lide at danse, så kan I helt sikkert finde på jeres egen unikke TikTok-veninde-dans - og hvem ved, måske er der flere, som vil lære den?

Hold en hyggelig filmaften
Hvis I ikke gider at bruge penge på en biografbillet, kan man sagtens lave sin egen hjemme-bio, hvor man i øvrigt slipper for barnegråd og andres sniksnak under filmen. Så hop i jeres yndlings-afslapningsgear, vælg en film og find de lækreste snacks frem – og så er i klar til en hyggelig veninde-filmaften!

Hop i træningstøjet og hold hjemmetræning
Det er altid meget sjovere at dyrke motion, når man har en at gøre det sammen med – og særligt hvis det er ens bedste veninde. En god idé kunne derfor være at finde nogle gode træningsøvelser på YouTube og sætte noget motiverende musik på, så I kan give den gas!

Find gratis events I jeres område
Hvis du og din veninde gerne vil ud at se nogle andre mennesker, kan I google jer frem til, om der er nogle gratis events i området, som I kan tage til. Tit og ofte er der nemlig mange gratis udstillinger på biblioteker og museer, og I kan sikkert også finde loppemarkeder og meget andet!

Gå en tur
Hvis det er lang tid siden, at du og din bedste veninde sidst har set hinanden, er et godt råd at kombinere frisk luft og en masse sladder. Så på med frakken og ud i det gode vejr!

Psst! I kan jo eventuelt samle skrald op på vejen, for så gør I nemlig også miljøet en tjeneste.

Lav spændende makeup-looks på hinanden
Hvis der er en anden ting, som der er vildt hyggeligt og sjovt, så er det at øve sig i at lægge en pæn makeup. I kan jo eventuelt style hinanden og få inspiration fra videotutorials på YouTube. Hvis I gerne vil lære en nem og enkel hverdagsmakeup, kan I også finde en guide fra Vi Unge og makeup-artist Nina Larsen HER.