Mit liv

Ups, det var afførings-bolsjer!

Af Jannie, 14 år 10. december 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Husk lige at tjekke efter, om det nu også er bolsjer, inden du går i gang med at spise dem!

Jeg har det sådan, at jeg går rigtig meget op i min ånde. Lige meget hvor jeg er, har jeg altid Senses tyggegummi på mig, så min ånde altid dufter.

En dag opdagede jeg, fem minutter inden jeg skulle af sted til skole, at jeg var løbet tør for tyggegummi! Jeg fandt en pakke sukkerfrie bolsjer frem fra et skab, og cyklede så i skole.

Da jeg var på vej til arbejde efter skole, begyndte jeg at få det dårligt i maven. Jeg kom i tanke om bolsjerne og læste bagpå den nu tomme pakke. Der stod, at hvis man spiser mange af gangen, kan det virke afførende!

Så jeg havde altså spist en hel pakke afførings-bolsjer, lige inden jeg skulle på arbejde! Så kunne timingen da ikke være slemmere.

Da jeg mødte op på arbejdet, fortalte min chef, at jeg skulle arbejde ude bagved… ved de lækre drenge! Da jeg kom derud og startede arbejdet, kom den ene store prut efter den anden! Så jeg pruttede fra klokken 15, til jeg fik fri klokken 20!

Det skal lige siges, at de lugtede MEGET slemt! Alle de lækre drenge fandt det selvfølgelig frastødende, og snakker ikke længere med mig!

Flove hilsner fra Skorpionen

Læs flere pinlige historier:
Tissede for åben dør.
Hvad med denne her glidecreme?
En alt for pinlig date.

MegetMere