Mit liv

Uheldig håndboldtur

Af 0 10. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor mange uheld kan man have på en dag?

For et par uger siden var jeg til et håndholdstævne, og jeg skulle købe en burger. Uden at jeg havde opdaget det, havde jeg haft menstruation, og jeg havde selvfølgelig holdets kridhvide bukser på!

Damen, jeg skulle bestille hos, spurgte, om jeg ville have ketchup i burgeren, og så flækkede de to lækreste drenge, jeg nogensinde har set, af grin. De stod lige bag mig og sagde ret højt til damen: "Det behøver hun vist ikke, hun smører det bare ud på bukserne!"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg prøvede at virke cool, så jeg svarede bare: "Haha, hvor sjovt. Hvad nu, hvis du havde et...." og så kom den største bøvs i verden bare! Det var så pinligt! Jeg løb ud på toilettet og begyndte at græde.

Om aftenen var der diskotek, og ham, der havde stået bag mig, spurgte, om jeg ville danse med ham, hvis ikke jeg bøvsede ham ind i hovedet. Jeg sagde ja og lovede ikke at bøvse. Vi dansede VIRKELIG tæt. Det skal lige siges, at lige før, jeg gik på diskotek, havde jeg spist noget mad, hvor der var ost i.

[faktaBox]Vores læber kom tættere og tættere på hinanden, og vi kyssede i ca. et sekund. Men så skubbede han mig væk og råbte: "AAAD, hvorfor er du så klam? Din ånde STINKER af ost!"

Jeg blev virkelig ked af det og fik min mor til at hente mig. Nu er jeg stoppet til håndbold.

Hilsen hende, der ikke snakker med lækre fyre før om 2 år!

MestLæste