Mit liv

Tegn på din veninde har et crush

Af Stine Kærsgaard 14. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du lidt i tvivl, om din veninde har et crush på en fyr? Læs med her, og bliv bedre til at spotte signalerne!

Opfører din veninde sig anderledes, end hun plejer, og har du mistanke om, at det er fordi hun crusher på en fyr? Læs med her, og bliv bedre til at spotte, om din veninde rent faktisk er hemmeligt forelsket.

Tegndinvenindeharetcrush

Når en person er forelsket eller har et seriøst crush på en, får de helt automatisk julelys i øjnene, når de snakker om vedkommende og helt sikkert også, hvis de ser personen. Så hvis du kan se, at din venindes øjne bliver store og funklende, når hun nævner en bestemt fyrs navn, så kan det godt være fordi, hun har et lille - eller stort - crush på ham!
Foto: Shutterstock
Vi kender det alle: Når vi crusher på en fyr, får vi en overdreven trang til at snakke om ham konstant! Så hvis din veninde altid liiiiiige får lusket en bestemt fyrs navn ind i alle de historier, hun fortæller, så er der ret stor sandsynlighed for, at hun crusher på vedkommende.
Foto: Shutterstock
Et andet tegn på, din veninde har et crush, er, hvis hun pludselig er blevet mere aktiv på de sociale medier, end hun plejer – og særligt hvis hun gør megameget ud af, at skulle se godt ud på hvert eneste billede. Hmm, hvem er det lige hun prøver at imponere?
Foto: Shutterstock
Når man har et crush på en, er det ret normalt, at man nogle dage er helt oppe at køre, (måske fordi man lige har set ham, man crusher på, eller har fået en sms fra ham… ) og andre dage er man lidt trist og frustreret fordi, at man ikke helt kan lure, om han også føler noget tilbage. Så hvis din veninde har flere humørsvingninger, end hun plejer, kan det godt være et tegn på, at hun er lun på en fyr.
Foto: Shutterstock
Hvis du oplever, at din veninde ændrer sig totalt, når hun ser ham, du tror, hun crusher på, så kan det sagtens være fordi, at der er noget om snakken – især hvis hun enten bliver helt vildt genert eller akavet, når han står ved siden af.
Foto: Shutterstock
Og hvis din veninde bare generelt smiler mere, så er det helt klart et tegn på, at hun crusher på en fyr! Det kan man nemlig slet ikke lade være med, når nu man har sommerfugle i maven eller er lidt småforelsket.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste