Mit liv

Stjernernes pinlige historier

Af Redaktionen 28. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bare rolig – du er ikke den eneste, der er styrtet foran den lækreste fyr, har grinet så meget at du fik cola i næsen eller har været døden nær af skam over dine pinlige forældre. Se bare her, hvordan stjernerne kan dumme sig!

Stjernerne oplever faktisk rigtig mange pinlige ting!
Læs bare deres historier..


BEYONCÉ

- Jeg faldt engang ned af nogle trapper på scenen, og det blev vist i fjernsynet! Min stilethæl hang fast i min jakke, og så faldt jeg ned af 14 trin - med hovedet først. Jeg har stadig et ar fra det. Et andet pinligt øjeblik var, da jeg var med i "Star Search" (et amerikansk talentshow). Jeg havde fortalt alle på min skole, at de skulle se det, men så endte jeg med at tabe i programmet.


MILEY CYRUS


- Min mor har gjort mig så flov, at jeg var lige ved at slå hende ihjel. Ved "Teen Choice Awards" opdagede jeg pludselig, at Chad Michael Murray stod lige ved siden af mig og min mor, men jeg turde simpelthen ikke sige noget til ham. Min mor blev ved med at sige, at jeg bare skulle gå over og præsentere mig selv og give ham et knus. Til sidst sagde hun vildt højt: "Hvor er det bare cool, at du møder ham Miley. Er du ikke bare spændt?" Hvor pinligt!
AKON


- Åh, det kan jeg tydeligt huske. Det var måske i 2. klasse. En aften havde jeg sneget mig ned i stuen, efter mine forældre var gået i seng og havde set en "voksenfilm", altså sådan noget blød porno. Dagen efter lokkede jeg min veninde ud på skoletoilettet, fordi jeg ville prøve noget af det, jeg havde set i filmen. Men midt i det hele kom der en lærer ind og opdagede os! Jeg blev så flov, at jeg bare sagde:
- Jamen, jeg har set det i fjernsynet.
KELLY ROWLAND

- Jeg var engang på en totalt cool bar i New York med Beyoncé, hvor vi mødte en fyr, der bare gik amok på dansegulvet. Han lavede alle mulige crazy moves og begyndte også at danse på et bord. Jeg ville gerne være med og stillede mig op på en stol for at danse, da stolen pludselig væltede. Jeg slog mig faktisk ret meget. Men et endnu mere pinligt øjeblik var, da jeg faldt i søvn på en date og begyndte at snorke! Jeg var lige kommet hjem fra tour og var totalt udmattet. Vi var i biografen, og pludselig prikkede min ven mig på skulderen og sagde:
- Du snorker!
Det blev kun værre af, at jeg opdagede, at jeg havde savl på kinden!


ZAC EFRON


- Engang i syvende eller ottende klasse hang jeg ud på en legeplads med en pige. Jeg ville vise hende, at jeg kunne lave en saltomortale, når jeg sprang af gyngerne. Jeg havde gjort det masser af gange før og var sikker på, at jeg nok skulle klare det, så jeg gyngede rigtig højt og sprang af. Men jeg fejlbedømte afstanden og landede fladt på ryggen. Jeg lå i en halv time og ømmede mig, og hun syntes bare, at det var rigtig sjovt. Jeg behøver vist ikke at sige, at det ikke blev til noget mellem os?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.