Mit liv

Scor med din veninde

Af Stine Kærsgaard 11. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke helt dumt at alliere sig med sin BFF, når man gerne vil score søde drenge. Læs her, hvorfor.

”Sammen står vi stærkere” – det er måske et ordsprog, som du og din veninde skulle tage at bruge, når I skal ud og score fyre – særligt hvis fyrene også er gode venner!

Når man er to veninder, er det nemlig ikke helt så grænseoverskridende at tage kontakt til fyrene. Og faktisk er der megamange fordele ved at være to, når man skal imponere de søde drenge.

Læs også: Sådan bliver hun din bedste veninde

Klik dig igennem vores lille veninde-scoreguide her, og bliv klogere på, hvordan du og din veninde kan score sammen.

Scormeddinveninde

Når du og din veninde har udset jer et par søde drenge, der måske også er venner, så skal I først og fremmest finde ud af, hvem der skal have hvem. Det duer nemlig slet ikke, hvis I går efter den samme fyr! Hvis I ikke kan blive enige, så skal i holde jer fra veninde-score-strategien.
Foto: Shutterstock
Når I har besluttet jer for, hvem der skal gå efter hvem, kan I begynde at overveje, hvor I kan møde drengene. Hvor hænger de ud? Og på hvilket tidspunkt af dagen? Det er vigtigt, I får det til at se ud som om, at I også kommer der, fordi I har et formål. Hvis I er på basketballbanen – så spil basket. Hvis I kommer i fitnesscenteret, så træn! Drengene skulle jo nødigt tro, at I KUN kommer der for at kigge på dem… (hæhæ).
Foto: Shutterstock
Drenge kan godt lide søde og smilende piger. De synes også, det er superscharmerende, når piger griner og flirter. Faren er bare, at når man er sammen med sin BFF, kan man hurtigt komme til at virke alt for overgearet og alt for pigefjantet. Så tænk lige over at skrue ned for fniseriet, hvis I vil imponere de søde fyre.
Foto: Shutterstock
Ofte kan det godt være grænseoverskridende at skulle tage kontakt til en sød fyr. Men hvis man er to, er det noget helt andet! Du og din veninde kan for eksempel starte med at smile rigtig meget til de fyre, som I godt kunne tænke jer at snakke med – så ved de, at I er interesserede. Derefter vil snakken opstå helt naturligt.
Foto: Shutterstock
Når I har fået kontakt til drengene, kan I spørge, om de vil mødes med jer på et tidspunkt. I kan for eksempel sige, at I har hørt, der er megagode pizzaer et sted og spørge, om de har lyst til at tjekke det ud sammen med jer, eller om de har lyst til at tage med på stranden. Det ville for de fleste være ret så akavet at foreslå sådan en ting alene, men ikke når man er to veninder.
Foto: Shutterstock
Og så skal I endelig udnytte, at I kan hjælpe hinanden. I kan for eksempel tage gode, lækre billeder af hinanden, som i kan poste på de sociale medier (hvis I altså er venner med drengene, eller de følger jer på de sociale medier) På den måde lægger jeres flirts mærke til jer. Pas dog på med billedspam, da det hurtigt kan virke lidt desperat, hvis der bare kommer det ene billede efter det andet hver anden time!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste