Mit liv

Saml dine venner ét sted

Af Line Sølvhøj Jensen 30. april 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du også, at det er fedt at chatte, uploade billeder og følge med i dine venners liv på nettet? Nu kan du tjekke alle dine venners profiler ud ét sted på nettet!

Skal du også liiige tjekke Facebook, Arto, MSN og nogle af alle de mange andre steder, hvor du kan chatte, uploade billeder og følge med i dine venners liv? Du gør det sikkert flere gange om dagen, for du skal jo vide det sidste nye!
[faktaBox]
Nu kan du lynhurtigt følge med i dine venners liv ét sted på nettet, nemlig på Windows live. Når du logger ind på Windows live, så kan du med det samme se dine venners opdateringer på Facebook, Arto og alle de andre steder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du behøver altså ikke længere have mange forskellige vinduer åbne på computeren for at følge med i dine venners liv. Windows Live viser dig nemlig helt automatisk, når dine venner for eksempel har ændret deres status på Arto og når der er lagt nye billeder ind på Facebook samtidig med, at du kan chatte på Messenger, tjekke din Hotmail og dele filer og billeder med dine venner.

Dine venner på Facebook og Arto kommer helt automatisk på Windows Live. Du får altså superhurtigt et overblik over det seneste nye fra dine yndlings netværkssteder.

MestLæste