Mit liv

Sådan fik jeg en ny veninde

Af Viola 14. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Kender du det, når man drømmer om at få flere venner end dem fra skolen og fra det sted, man dyrker motion?

Det hele startede med, at jeg havde været ude og købe julegaver med min mor. Vi sluttede vores tur af i Føtex, hvor vi havde købt en kæmpe lege-traktor til en af vores venners dreng. Vi orkede ikke at gå hjem, så vi tog med bussen.

Vi steg ind i bussen, og jeg var den første, der viste mit klippekort. Da jeg havde vist det, tog jeg et kig ud i bussen efter siddepladser. Jeg nåede ikke at kigge særlig længe, for på bagerste række sad der en jævnaldrene pige og smilte til mig. Helt automatisk smilte jeg tilbage og kiggede væk...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da vi fik sat os ned, kunne jeg ikke lade være med at tænke på hende pigen, der havde smilt så meget før. Helt diskret kiggede jeg på hende og vi fik øjenkontakt igen, og vi smilte. Pludselig sagde min mor, at vi skulle af, så vi steg ud af bussen.

Senere på aftenen tjekkede jeg min Facebook, og så var der en mail, hvor der stod: [faktaBox]

Hej :D

Tror, jeg så dig i bussen tidligere ...

Nå, men jeg kender dig ikke, men tænkte bare, om vi ikke skulle blive venner på her på Face, for det er da det, der er meningen med FB, ik'? - at møde gamle bekendtskaber og stifte nye:)
Du så i hvert fald sød ud.

Hej hej igen .. :)
P.s. Stalker dig ikke eller sådan noget, så bare, du havde skrevet en kommentar til en status og så lignede det bare "Hende jeg så i bussen":D

Læs også: Veninder A-Z.

Jeg svarede selvfølgelig på mailen, og vi begyndte at chatte ret meget sammen. Jeg kunne mærke, at hun var ret meget min "type". Vi aftalte en dag mellem jul og nytår, hvor at vi skulle være sammen...

Dagene op til var jeg meget nervøs for, om der skulle opstå pinlig tavshed eller at det ville blive akavet. Men overraskende nok var der hverken det ene eller det andet. Vi var begge gode til at indskyde med små spørgsmål som: "Hvad er dit yndlingsfag?" eller "hvad hører du af musik?"... og det blev faktisk en viiildt hyggelig dag!

Kh. Viola

Læs også: 10 gode grunde til at have en veninde.

MestLæste