Mit liv

Prøverummet

14. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Emilie troede, hun havde fundet det prøverum, hendes kæreste var i…

Nu syntes jeg, det må være min tur til at fortælle om den mest pinlige dag i mit liv.

Det var en dag, hvor min daværende kæreste og jeg var ude og shoppe. Jeg havde fundet en rigtig fed trøje, som jeg syntes, ville klæde min kæreste rigtig godt. Han tog trøjen og gik ind i prøverummet for at prøve den. Jeg så ikke, hvilket prøverum han gik ind i, fordi jeg havde travlt med at kigge efter en super fed trøje, som jeg bare måtte eje.

Da der var gået et kvarter, og han ikke var kommet ud af prøverummet, besluttede jeg at gå ind for at hente ham og selvfølgelig også for at se, hvordan trøjen sad på ham. Jeg gik hen til prøverummene, men jeg var jo ikke sikker på, hvilket et han var inde i, så jeg bukkede mig ned for at se, om jeg kunne se hans sko. Jeg fandt dem - troede jeg! Jeg sneg mig ind i prøverummet og gav ham en ordentlig krammer og kyssede ham på ryggen. Jeg kiggede op, og til min store overraskelse så jeg, at det ikke var min kæreste, men en anden dreng. DET VAR BARE SÅ PINLIGT!!

[faktaBox]Jeg skyndte mig ud af prøverummet og ud af butikken. Jeg var helt rød i hovedet. Lidt efter kom min kæreste ud af butikken med en bærepose i hånden. Han gik hen til mig og spurgte, hvorfor jeg var løbet ud af butikken så hurtigt. Jeg smilede og fortalte det hele til ham. Han kunne ikke lade hver med at grine. Han gav mig et kæmpe kram og så tog vi bussen hjem.

Den dag i dag kan jeg stadig godt grine af det. Det var bare det pinligste, jeg har oplevet i mit liv! Men det værste er, at jeg har mødt ham fyren fra prøverummet mange gange efter, når jeg har været i byen, og han hilser og smiler til mig hver gang, jeg møder ham.

Hilsen Pigen, der aldrig går ind i prøverum og overrasker kærester mere.

MegetMere