Mit liv

Pinligt: "Vi har altså lukket"

Af Læserhistorie 10. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor må det have været flovt for pigen, der bare så gerne ville have noget morgenjuice. Øv!

En dag skulle jeg med min mor på arbejde. Vi skulle have morgenmad derovre, så jeg skulle lige købe en lille juice med til mig selv på vejen. Vi havde en masse ting med, så min mor blev stående udenfor og ventede på mig.

Så jeg gik ind i Kvickly, og jeg gik direkte gennem to kasser uden at sige et ord til hende, der stod i bageren. Jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg var den eneste inde i butikken, og da jeg skulle op til kassen for at betale, var der ingen kasser åbne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og så sagde hende i bageren til mig: "Ehm, undskyld! Butikken har altså lukket!". Og der stod nogle pænt lækre drenge i køen til den åbne bager, og de begyndte bare at grine helt vildt af mig. Hun sagde heldigvis, at jeg godt måtte betale oppe i bageren.

Da jeg havde betalt og gik ud til min mor, kiggede hun på flasken og sagde: "Hvorfor har du ikke købt juice?" Så svarede jeg: "Jamen, det har jeg da! Og den kostede kun 6,50 kroner!''

Så begyndte min mor at grine og sagde: "Søde, søde skat! Det her er altså saftevand!" Jeg rødmede helt vildt, og fortalte så min mor, hvad der var sket inde i butikken! Hun grinte bare helt vildt. Og da vi så kom ned på hendes arbejde, og skulle spise morgenmad, fortalte hun dem, hun arbejder sammen med, hvad jeg havde gjort! Og så grinte de alle sammen! Det var vildt pinligt!

Kærlig hilsen pigen, der aldrig går ned i den Kvickly om morgenen igen.

Læs også:
Pinlig pigesnak
Pinligt: Et uheld med badedragten
Pinlig shoppetur

MestLæste