Mit liv

Pinligt: Vi fulgte efter en lækker fyr

Af Læserhistorie 13. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pinligt for de to piger, der fulgte efter den lækre fyr!

Vi var nede i byen for at shoppe, og pludselig kom der en mega-lækker dreng forbi os. Da han var gået lidt længere ned ad gågaden, bestemte vi os for at følge efter ham.

Vi gik og fnisede bag ham, så han vendte sig hele tiden om for at se, hvem vi var. Vi fulgte efter ham hele vejen hjem. Da han havde låst op, opdagede han os (det var vildt pinligt).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter nogle uger skulle vi have en ny dreng i klassen, vi glædede os vildt meget til at se, hvordan han så ud. Da han kom ind ad døren, så vi, at det var ham, vi havde fulgt efter hele vejen hjem.

Vi skyndte os at kigge den anden vej, men han havde opdaget os. Vi rødmede TOTALT.

I frikvateret gik vi ud for at spille fodbold, da han kom ud, kom han hen til os og spurgte, om det ikke var os, der havde fulgt efter ham hele vejen hjem, og vi blev selvfølgelig nød til at fortælle ham, at det var det.

De drenge, der skulle vise ham rundt på skolen, spurgte om han kendte os, og han fortalte dem alt det, vi havde gjort. Og det var altså bare VILDT pinligt.

Hilsen pigerne, der ALDRIG følger efter en dreng igen.

Læs også:
Pinligt: Papkassen, der hed Trofast
Pinligt: Sendte sms'en til den forkerte
Pinligt billede på facebook

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste