Mit liv

Pinligt – Topløs ved et uheld!

Af Redaktionen 24. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nej, hvor pinligt for pigen, som pludselig stod topløs foran de søde fyre!

Jeg var på en campingplads i Tyskland i sommerferien med min familie. Og vi havde besluttet os for, at vi ville have en dukkert i den indendørs pool.

Vi tog vores badebold med, så vi kunne lege med den. Jeg havde jo selvfølgelig min super lækre bikini med det amerikanske flag på. Toppen var uden stropper og med en lynlås foran brysterne. Jeg syntes, at den sad rigtig godt, og jeg glædede mig til at komme ind og vise den frem til de søde drenge, som jeg havde set gå ind til poolen før mig.

Jeg gik ned i vandet med min lillebror og badebolden. Og efter at vi havde spillet i noget tid, kom min bror til at skyde bolden op til vinduerne.

Jeg skyndte mig jo op af poolen, og gik hen til badebolden. Jeg vendte mig om, og alle de søde drenge grinte af mig og pegede. Jeg kiggede ned af mig selv og så, at min bikini var top røget ned! Det var noget af det mest pinlige, jeg nogensinde har oplevet i mit liv!

Dagene efter gik drengene og grinte af mig, hver gang de så mig, og det var ikke helt så sjovt …

Hilsen den topløse pige

Læs også:
Pinligt - Tissede i bukserne på date
Pinligt - Afsløret på mobilen
Pinligt - Sendte sms til den forkerte

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere