Mit liv

Pinligt: Toiletpapiret, der sad fast

Af Læserhistorie 23. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt for pigen, der var på toilettet på Burger King!

Jeg var på Burger King med en veninde og skulle på toilettet. Det var et lidt ulækkert toilet, så jeg tog noget toiletpapir og lagde det på brættet. Da jeg var færdig, tog jeg mine bukser på igen, vaskede hænder og gik ud.

Da vi havde bestilt og fået vores mad, gik vi ned til et bord, og jeg følte, at folk gloede på mig, men tænkte ikke nærmere over det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Få borde væk fra, hvor vi satte os, var der en megalækker fyr, der sad med nogle af hans venner. Jeg sagde det til min veninde, og hun foreslog, at jeg skulle gå ned og flirte lidt med ham.

Da jeg gik forbi ham, lod jeg som om, jeg tabte noget og bukkede mig for at samle det op, men så begyndte han og hans venner at grine helt vildt.

Ham den lækre sagde: - Har du fået hale, og så tog han fat i den og hev den af. Det var det toiletpapir, jeg havde brugt til at sidde på, der sad fast på mine bukser.

Det var bare megapinligt, og jeg blev ildrød i hovedet og skyndte mig hen til min veninde igen.

Læs også:
Pinligt: Den frække bh
Pinligt: Ringen der ikke ville af
Pinligt: Den forkerte Facebook-profil

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste