Mit liv

Pinligt – til grin i centeret

Af Redaktionen 8. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nej, hvor pinligt for pigen, der gjorde sig selv til grin foran en stor pigegruppe.

Mig og min veninde var på ferie i København. Vi boede hos min mormor, og vi havde det superskægt.

En dag bestemte vi os for at tage på shoppingtur. På vej i bilen til shopping-centeret bestemte vi os for at lave lidt sjov med de mennesker, der gik ude på gaden, så vi gloede på dem, som om vi var frosset fast.

Vi grinte SÅ meget, og vi kunne finde på hvad som helst! Så kom min veninde med en strålende idé, og hun spurgte, om jeg ikke ville prøve at sætte næsen på ruden. Jeg skulle aldrig have sagt ja til det, for i det øjeblik, jeg gjorde det, holdte min mormor for et lyskryds, og udenfor stod der ti piger med deres cykler.

Pludselig var der en af dem, der fik øje på mig, og hun begyndte at grine og pege. Kort efter kiggede de alle sammen og grinte så højt, at man kunne høre det inde i bilen. Min veninde var nok den, der grinte højest.

Det var SÅ pinligt! Og ikke nok med det, så da vi var kommet hen til shopping-centeret, stod alle pigerne inde i den butik, vi var inde i. De huskede mig og flækkede alle af grin. De pegede på mig, så alle begyndte at kigge underligt på mig. Det var så pinligt, at jeg løb ind på drengetoilettet, fordi pigernes toilet var optaget. Jeg glemmer aldrig den dag. Nok også fordi min veninde bliver ved med at huske mig på det.

Hilsen pigen, der aldrig lytter til sin veninde igen!

Læs også:
Pinligt - Prut med krudt i
Pinligt - Flov tissetrold
Pinligt - Jeg foretrækker små løg

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste