Mit liv

Pinligt: "Ta da!"

Af Læserhistorie 12. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pigen skal nok lige huske at tjekke, hvem der sidder som publikum, næste gang hun vil overraske sin veninde…

Jeg er en pige på 15 år. Forleden havde jeg aftalt med min veninde, at vi skulle tage bussen ind til byen. Hun skulle komme over til mig, men jeg havde glemt tiden og var først lige kommet ud af badet, da jeg hørte hende snakke med min mor nedenunder. Jeg råbte ned til hende, at hun bare skulle gå ind på mit værelse - jeg var næsten færdig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg tørrede mig færdig og ville lave lidt sjov med min veninde, så jeg sprang splitternøgen ind på værelset og råbte: "Ta-da!!" Min veninde så helt forkert ud i ansigtet, og først der opdagede jeg, at hendes storebror sad i den anden stol.

Han er 18 og har fået kørekort og havde tilbudt at køre os ind til byen. Jeg kunne ikke nå at redde noget som helst, og han kiggede MEGET interesseret. Han var dog så sød at gå ud, mens jeg fik tøj på, og min veninde nærmest hulkede af grin.

Min eneste trøst var vist, at jeg heldigvis var veltrimmet forneden den dag.. Men PINLIGT - det var det nu!

Og siden den dag synes jeg, at min venindes storebror har smilet på en helt speciel måde, når han ser mig…

Læs også:
Pinligt: Er det din?
Pinligt: Min brors vedhæng
Pigen med de revnede bukser

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste