Mit liv

Pinligt – sparkede lort på læreren

Af Redaktionen 11. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nuuuj, hvor pinligt for hende pigen, der kom til at ramme sin lærer med en lort.

Det skete efter sommerferien, hvor jeg lige var startet på en ny skole. Alle i klassen var rigtig søde, og hver gang det var godt vejr, spillede vi fodbold på græsplænen i frikvarteret. De andre fra klassen havde godt advaret mig om, at der kunne ligge hundelorte rundt omkring, og jeg var da også opmærksom i starten, men så snart vi spillede, glemte jeg alt om lorte-advarslen.

Desværre gik det galt en dag. Vi spillede drengene mod pigerne, og vi var lige ved at vinde over dem. En af de gode fodboldpiger i klassen spillede mig fri foran mål, og jeg tænkte kun: "Nu skal den bare tyres ind i målet". Jeg sparkede så hårdt jeg kunne, lukkede øjnene og håbede på, at bolden gik i mål.

"Hvem var det?!?" råbte gårdvagten. Jeg kiggede på ham den lækre lærervikar og så, at hans ansigt var smurt ind i lort. Alle kiggede på mig og begyndte at grine. Jeg forstod det først, da jeg kiggede på min sko og så, at der var lort på. Jeg havde sparket en hundelort i hovedet på en lærer! Jeg var lige ved at besvime af pinlighed!

Ham den lækre lærervikar blev heldigvis ikke sur, og han kunne godt se, at jeg ikke gjorde det med vilje, men alligevel: Tænk at have sparket lort på en lærer? Jeg spillede ikke fodbold resten af sommeren.

Hilsen hende, der holder øje med hundelortene, næste gang hun spiller fodbold.

Læs også:
Pinligt - Prut med krudt i
Pinligt - Flov tissetrold
Pinligt - Jeg foretrækker små løg

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere