Mit liv

Pinligt - prut med krudt i

Af Redaktionen 8. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, hvor pinligt for hende, der var med sin nye klasse på tur, og så kom til at slå en ordentlig prut.

Tre uger efter jeg var startet i en helt ny klasse, skulle vi på klassetur til London. En af dagene skulle vi ud i et kvarter for at kigge lidt. Mine veninder og jeg gik ind i en butik, da jeg kunne mærke, at jeg skulle slå en prut.

Jeg tænkte: "Okay, jeg går bare udenfor, det er der ingen, der opdager." Da jeg så luftede vinden, kunne jeg mærke, at der kom lidt ekstra med ud. Hvis nogen havde kigget på mig det øjeblik, havde de nok set, der var noget galt.

Mine øjne blev helt store, og jeg tænkte bare: "Nej, nej, nej, hvad skete der lige der?" Jeg havde ingen chance for at skifte bukser, selv om jeg havde shorts med i min taske. Jeg havde ikke lyst til at dele det med nogen, da jeg var ny i klassen, og det var simpelthen så ulækkert!

Vi samledes i klassen og skulle ind i en kirke. Jeg fik overbevist min lærer om, at jeg skulle tisse utrolig meget. Jeg var selvfølgelig ikke den eneste, der skulle tisse, så vi var fire piger, der fandt et lille snusket toilet. Da det blev min tur, kunne jeg ikke få mine bukser af, fordi jeg stadig havde sko på. De andre sagde, at jeg skulle skynde mig, men jeg sagde, at mine bukser sad fast.

En af dem fik mig overtalt til at åbne døren, så hun kunne hjælpe mig. Jeg var ved at dø af skam. Jeg hviskede til hende, hvad der var sket. Jeg fik skiftet til shorts og tørret mine trusser. Da vi kom ud af toilettet, fortalte jeg hende det hele. Jeg var ved at dø af grin over, at jeg havde været så dum. Hun grinede også, og det lettede skammen lidt ... Det ødelagde dog min tur til London en lille smule.

Knus hende, der holder sig for evigt fra nu af.

Læs også:
Pinligt - Pruttede i propfyldt biograf
Pinligt - Lillebror afslørede pels forneden
Pinligt - Kæresten så min mor nøgen

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste