Mit liv

Pinligt: Nysgerrig lillebror

Af Læserhistorie 6. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt! Mon ikke lillebroren husker at banke på, når pigen får sin kæreste på besøg igen?

Min kæreste gennem 9 måneder og jeg var en dag alene hjemme hos mig. Eller det vil sige næsten alene hjemme, for min lillebror var der også. Men han sidder altid inde på sit værelse og spiller computer eller playstation og kommer kun ud, når der er mad, så ham tænkte vi ikke rigtig over.

Nå, men vi lå inde på mit værelse og småkælede lidt med hinanden, og pludselig blev det lidt mere hedt. Efter vi havde kælet et godt stykke tid, var vi begge blevet ret tændte og havde virkelig lyst til hinanden, så vi begyndte stille og roligt at tage tøjet af hinanden.

Men lige som min kæreste skulle til at trænge ind, kom min lillebror ind på mit værelse, uden at banke på, og begyndte at snakke om sit spil. Vi nåede kun lige at få en dyne halvvejs op over os, inden han vendte sig om og kiggede på os. Men han virkede ligeglad og snakkede bare videre om sit spil, inden han kom med spørgsmålet "hvad laver I egentlig?" Så der lå min kæreste og jeg, uden tøj på, og vidste ikke, hvad vi skulle gøre. Vi kunne ikke få ham til at gå ud!

Til sidst råbte jeg bare "GÅ UD!", og det lykkedes endelig at få ham ud. Men senere på aftenen, da vi skulle spise, fortalte min lillebror så til mine forældre, hvad han havde set, hvorefter vi blev vildt røde i hovedet. Det var bare så pinligt!

Hilsen pigen, der nu husker at låse døren.

Læs også:
Pinligt: Tog fejl af kæresten og lillebroren
Pinligt: Han så mig nøgen
Pinlig scoreferie

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere