Mit liv

Pinligt – nøgne fyre i svømmehallen

Af Redaktionen 26. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Iiih, hvor pinligt for pigen, der kom til at gå ind i det forkerte omklædningsrum. Læs hele historien her!

Jeg var engang til svømning med min veninde og hendes lillesøster. Jeg gik ikke selv til svømning, så jeg ventede sammen med deres far. De var vildt lang tid om at klæde om, så deres far bad mig om at hente dem.

Jeg kiggede ikke på døren og gik ind. I starten kunne jeg ikke rigtig se nogen, så jeg gik videre ind. Til sidst stod jeg og kaldte, men der var ingen, der svarede. Så jeg gik videre ud i badet, og pludselig så jeg ... at det var DRENGE-omklædningen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alle de nøgne fyre kiggede underligt på mig, så jeg løb ud. Da jeg kom ud, var min veninde klar til at køre, men da jeg skulle til at fortælle hende, hvad der var sket, kom en af de drenge, jeg havde set nøgen, ud. Han gik åbenbart til svømning med min veninde, og han spurgte, om han kunne køre med!

Selvfølgelig skulle JEG side ved siden af ham. Det kunne ikke blive værre. Da han så, at det var mig, blev han først rød i hovedet, men skraldgrinede bagefter.

Hilsen pigen, der frem over kigger på døren, før hun går ind.

Læs også:
Pinligt - Facebook FAIL
Pinligt - Løb ind i en lygtepæl
Pinligt - Sendte panik-sms forkert

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste