Mit liv

Pinligt: Nøgen i badeland

Af Rebecca, 13 år 24. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Rebecca havde ikke tænkt over, at det var fællesbad i badelandet i Holland, så hun endte med at vise sig helt nøgen foran de andre.

I efterårsferien var jeg på en lille ferie med min familie i et kæmpe badeland i Holland. Da vi skulle over og bade første gang, fandt jeg ud af, at man i Holland (eller måske bare i dette badeland) først klæder om fra tøj til bikini i et privat rum og så kommer ud i et fælles bad, som både er for mænd og kvinder.

Det gik i første omgang fint, og jeg kom ind i badelandet uden problemer. Da jeg så havde svømmet rundt en stund, skulle jeg selvfølgelig ud af badelandet igen. Men som jeg står i bruseren, begynder jeg, uden at tænke mig om, at tage min bikini af! Jeg var jo så vant til, at man i Danmark skal tage badetøjet af i bruseren, og lagde først mærke til min pinlige fejl, da min far prikkede mig på skulderen og sagde, at det ikke var meningen, at man tog tøjet af her.

Der kom flere ind i badet og alle kiggede underligt på mig! Jeg løb, så hurtigt jeg kunne, ud i mit private omklædningsrum, og resten af ferien tog jeg ikke med min familie i badeland...

Hilsen pigen

Læs også:
Pinligt: Det forkerte toilet til Bieber-koncerten
Pinligt: De så os i undertøj
Strip på stranden

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere