Mit liv

Pinligt – Moonede de hotte fyre

Af Redaktionen 17. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, hvor pinligt for pigen som kom til at vise bar numse for de hotte skaterfyre, da hun skulle tisse!

Jeg var på vej i skole, og da jeg bor ret langt væk fra min skole, skulle jeg tage tog og bus. Da jeg nåede frem til stationen, skulle jeg virkeligt tisse, men der var ingen toiletter, så jeg valgte at prøve at finde en lille busk.

Det gjorde jeg så, og der var ingen mennesker lige der, hvor jeg sad, så jeg begyndte at tisse. Men lige pludselig hørte jeg nogle lyde ude fra gaden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det var tre megalækre skaterdrenge på omkring 16-17 år, og jeg sad bare og håbede på, at de ikke opdagede mig. Det gjorde de selvfølgelig! Jeg vendte mig om, og så de tre megaflotte drenge grine og sige: ''Mooner du lidt eller hvad?''

Jeg skyndte mig at hive mine bukser op, kiggede flovt på dem og løb min vej. Da jeg kom i skole og fik frikvarter, kom to af dem forbi, og så sagde de: '' Hahaha! Er det ikke hende der numsepigen? Hende der sad og tissede?'' foran alle fra min årgang.

Jeg blev så flov, at jeg løb min vej. Det bliver aldrig glemt, og alle griner stadig ad det.

Hilsner fra "numsepigen"

Læs også:
Pinligt - Overrasket i badet
Pinligt - Løb ind i et spejl
Pinligt - Lavede kaos i IKEA

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste