Mit liv

Pinligt – kæresten så min mor nøgen

Af Redaktionen 25. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, hvor pinligt for pigen, som havde sin kæreste til filmhygge, da moren pludselig taber håndklædet foran ham!

Det startede med, at mit crush endelig havde spurgt, om vi skulle være kærester. Vi skulle så være sammen hos mig og se en film, og da vi havde set cirka halvdelen af den, spurgte han, om han skulle hente nogle puder fra mit værelse, mens jeg lavede flere popcorn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg sagde, at det lød som en god idé, så jeg gik ud i køkkenet og fandt popcornposen frem, og skulle lige til at tænde mikroovnen, da jeg hørte et skrig.

Det viste sig, at min mor havde været i bad, og lige var trådt ud med et håndklæde om sig, da min kæreste kom gående forbi. I forskrækkelse over at have set min kæreste, som hun ikke vidste var her, havde hun tabt sit håndklæde, og til min store skræk havde min kæreste set MIN MOR nøgen!

Jeg blev bare helt rød i hovedet. Det var SÅ pinligt, og næste dag vidste alle hans venner det bare. Fra nu af, er vi kun hjemme hos ham.

Knus den pinligt berørte

Læs også:
Pinligt - Svedpletter under armene
Pinligt - Skrev skat til chefen
Pinligt - Skreg Burhan G i hovedet

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste