Mit liv

Pinligt: Jeg væltede hegnet

Af Læserhistorie 8. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor må det bare være pinligt at vælte hegnet - især når der står en lækker fyr ved siden af.

Jeg var i Fårup Sommerland med min gode veninde, og det var MEGA varmt, så vi besluttede os for at gå over i badelandet. Vi kom rimelig tidligt, og der var ikke så lang kø, så vi besluttede os for at prøve så mange vandrutsjebaner som muligt, før der kom flere mennesker.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi stillede os over i køen for at få fat i en badering. Jeg stod op ad sådan en pæl, som holdt hegnet oppe, da min veninde lige pludselig pegede diskret på en vildt lækker fyr, der gik bag mig. Jeg vendte mig selvfølgelig om for at se ham, og lige i dét øjeblik jeg vendte mig, tippede pælen ind i den lækre dreng - og jeg tippede med.

Kort efter lå jeg på jorden omringet af tre livredere, min veninde, damen bag os i køen og den lækre fyr, der alle bare stod og stirrede på mig. Jeg satte mig forsigtigt op, og kiggede på min veninde. Jeg kunne se, at hun bed sig i læben for ikke at grine, så jeg kom hende i forkøbet, og nøjagtig lige så hurtigt som det hele var sket, var vi begge flade af grin. Vi løb over i børnebassinet, hvor ingen havde set det og kunne genkende os.

Det var bare så pinligt - og ret sjovt.

Læs også:
Pinligt: Er det din?
Tissede for åben dør
En alt for pinlig date

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste