Mit liv

Pinligt: Jeg gik ind i glasruden!

Af Læserhistorie 3. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Husk lige at kigge dig for, næste gang du fjoller rundt med din veninde. Ellers kan det hurtigt gå galt!

Det hele startede med, at min veninde og jeg skulle i City 2 (et shopping center) i Høje Taastrup for at shoppe lidt. Hele dagen gik rigtig godt, og vi fik begge to købt masser af fedt tøj.

Vi havde taget bussen hen til City 2, da vi bor et stykke derfra, så derfor skulle vi jo også have bussen hjem igen. Jeg vidste præcis hvornår bussen gik, fordi jeg tit tager op til City 2 med bus, så jeg holdt øje med uret. Jeg sagde til min veninde, at hvis vi skulle nå hjem, inden det blev mørkt, skulle vi nok til at gå ud mod busstopstedet, der var lige foran centeret. Så det gjorde vi.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi gik og grinede hele vejen hen til svingdøren ud af centeret, og gik ind i den lille "bås" i svingdøren. Jeg kiggede ud, og der stod en flok lækre drenge mellem busstopstedet og os. Jeg fik øjenkontakt med ham, jeg synes var lækrest, og jeg smilede genert til ham, og han blinkede tilbage til mig!

Inden jeg vidste af det, gik jeg ud af svingdøren for tidligt og gik direkte ind i ruden og faldt ned på ryggen. Jeg kom på benene med min venindes hjælp og kiggede så over på drengene, der alle sammen var flade af grin.

Vi så bussen komme, og vi løb over til den, men det værste var, at drengene også skulle med den. Det hjalp dog lidt, at ham den lækre, jeg havde fået øjenkontakt med, kom over og spurgte, om jeg var okay, mens hans venner kiggede lidt grinene på mig. Men jeg fik hans nummer, og vi skriver stadig sammen i den dag i dag.

Hilsen den heldige-uheldige pige

Læs også:
Pigen, der gled på gulvet
Pinligt: Verdens største prut
Pinligt: Jeg blødte igennem

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste