Mit liv

Pinligt: Hun gav ham mit nummer!

Af Læserhistorie 24. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej, hvor flovt for pigen, at morens veninde bare sådan lige gav drengen hendes nummer.

Det skete en lørdag eftermiddag i min sommerferie. Jeg var med min mor og hendes veninde nede på Munkholmbroen, fordi vi skulle have noget mad - og de laver bare de bedste burgere! Da vi havde bestilt, satte vi os ned og ventede.

Jeg have de sidste tre gange, vi havde været der, lagt mærke til denne her dreng, der arbejdede der - han havde lyst hår og blå øjne. Jeg sad bare og kiggede på ham, mens han stod og lavede is. Min mors veninde spurgte pludselig, hvad jeg kiggede på, og jeg fortalte hende, at jeg kiggede på ham den pæne dreng.

Straks gik hun op og spurgte hans kollega om en kuglepen, og hun kom tilbage og skrev mit nummer på et stykke papir. Da vi skulle gå, gik hun op og afleverede papiret til ham! Det var SÅ pinligt!!

Jeg troede ikke rigtig på, at han ville skrive, men senere på aftenen poppede der en besked op fra et ukendt nummer, hvor der stod: "Hva' så, jeg hører du kan li' ismænd!". Mega pinligt! Dog skrev vi lidt sammen, og jeg fortryder det ikke. Men jeg skal ALDRIG på Munkholmbroen igen.

Hilsen pigen, der aldrig går ud med hendes mors veninde igen!!

Læs også:
Pinligt: Fræk dans
Pinligt: Afsløret i et crush
Pinligt: De så os i undertøj

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere