Mit liv

Pinligt: Fræk dans

Af Læserhistorie 11. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor var det pinligt for pigen, der bare gerne ville danse med den søde dreng.

Jeg skulle til fest, og jeg havde lige købt en sort, højtaljet og stram nederdel, som jeg skulle have på.

Jeg ankom til festen, og der var allerede gang i den. Den lækre dreng, som lige var startet i min klasse, var der også. Vi snakkede en del, og flere gange prøvede han at overbevise mig om, at vi skulle ud og danse, men jeg sagde nej og grinede sødt hver gang. Til sidst fik han mig så overtalt, og vi dansede til rigtig mange sange.

Vi dansede lidt frækt, og jeg gned mig op og ned af ham med ryggen til. Pludselig fik han store øjne, og sagde: ''Øhm.. Din nederdel, den øh...'' Jeg kiggede ned af mig selv og fik et chok, da jeg opdagede, at min nederdel var gledet op, så man kunne se min lille lyserøde g-streng og min bare numse (som var helt hvid, efter bikini mærker).

Jeg rødmede, fik tårer i øjnene og løb ud på toilettet. Jeg snakkede med min veninde om det, og resten af aftenen sad jeg bare ovre i et hjørne og skammede mig. Jeg har hverken snakket eller bare så meget som kigget på den lækre nye dreng siden!

Hilsen pigen, som aldrig tager nederdel på til fest mere.

Læs også:
Pinligt: Den forkerte arm
En pinlig tur hos lægen
Pinlig scoreferie

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MegetMere