Mit liv

Pinligt – flovt toiletbesøg på første skoledag

Af Redaktionen 4. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nej, hvor synd for pigen, der blev totalt pinlig på sin første skoledag på en ny skole.

Jeg skulle starte på en ny skole. Jeg stod op og begyndte at tage det tøj på, som jeg havde lagt frem dagen før. Jeg tog makeup på, satte hår og så videre. Jeg blev kørt hen på skolen af min mor, og gik ligeså stille ind i den nye klasse, hvor alle bare sad og stirrede på mig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læreren sagde, at jeg skulle sætte mig ved siden af Mikkel, men jeg vidste jo ikke, hvem det var. Hun pegede mod to drenge, hvor der ikke sad nogen ved siden, så jeg satte mig bare ved en af dem. Men så sagde hun, at jeg skulle sidde ved siden af ham den anden. Jeg begyndte at rødme. Han var faktisk ret lækker …

På et tidspunkt skulle jeg på toilettet, men da jeg kom ind i klassen igen begyndte alle at grine. For det første sad min trøje halvt nede i mine bukser, for det andet havde jeg glemt at lyne lynlåsen i mine bukser, for det tredje havde jeg toiletpapir på min ene sko. Det er noget af det pinligste, jeg har oplevet i mit liv!

Hilsen hende, der aldrig går på toilettet på skolen igen.

Læs også:
Pinligt - Prut med krudt i
Pinligt - Flov tissetrold
Pinligt - Jeg foretrækker små løg

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste