Mit liv

Pinligt: Flashede sin g-streng

Af Læserhistorie 7. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan godt ende ret pinligt, når man skal ud og ride og låner sin søsters (lidt for små) bukser.

Jeg var ude at ride med nogle venner og veninder, og en ret så lækker dreng fra min klasse var også med. Det skal lige siges, at jeg har redet i mange år.

Mine ridebukser var til vask, så jeg tænkte, at jeg bare kunne låne min lillesøsters (hun er et par år yngre end mig). Det gik også helt fint til at starte med, men så skulle vi galopere, og min hest er en ung én, så den er lidt vild.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På et tidspunkt faldt jeg af, og hvad jeg ikke vidste, var, at ridebukserne var revnet i syningen bagpå - og jeg havde en lyserød g-streng på. Men jeg satte mig bare op igen, og da vi kom tilbage til stalden, sagde ham den lækre fra klassen; "Hva' så frøken g-streng?"

Jeg blev helt rød i hovedet og har aldrig i de 14 år, jeg har redet, fået sadlet en hest af så hurtigt! Dagen efter vidste hele klassen alt om mit lille styrt.. Det var bare såååå pinligt, og lige siden har alle kaldt mig "frøken g-streng".

Læs også:
Flashede til fest
Pigen, der gled på gulvet
Pinligt: Facebook katastrofe

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste