Mit liv

Pinligt: Facebook katastrofe

Af Læserhistorie 13. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tænk dig lige om en ekstra gang, inden du skriver noget på Facebook!

Jeg var begyndt at se en fyr til nogle fester og begyndte at kunne lide ham! (Han er så lækker!) Vi havde snakket lidt sammen og jeg følte, at han flirtede med mig! Vi kendte ikke hinanden så godt, men alligevel følte jeg, at der var et eller andet i mellem os, selv om vi kun havde set hinanden et par gange.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så en dag var jeg inde på Facebook, og der stod, at han var i et forhold med en anden pige. Jeg blev voldsomt jaloux og skrev nogle ikke så pæne ting til ham. Sådan noget med, at jeg synes han var en klam player og at han var sådan en type, man ikke burde omgås med og alt muligt.

Han skrev til mig, at jeg bare skulle slappe af, glæde mig og se hvad der skete "i morgen". Og gæt hvilken dag det var der... Det var den første april! Jeg gik totalt i panik og blev virkelig flov. Jeg havde bare lyst til at lægge mig til at tude, hvis nu det skulle vise sig, at være en aprilsnar...

Jeg ringede til ham dagen efter og spurgte, om det var en aprilsnar, og det var det. Jeg har ikke set eller snakket med drengen siden.
Det var bare SÅ SÅ SÅ SÅ pinligt!

Kærlig Hilsen pigen, som frem over tænker sig godt om før hun taler!!

Læs også:
Tomatrød i hovedet
Venindens storebror

MestLæste