Mit liv

Pinligt - Facebook FAIL

Af Redaktionen 22. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pas på med, hvad du skriver på Facebook! Læs hvorfor i ugens Pinligt.

Min veninde og jeg var sammen, og vi sad på Facebook og kedede os. Pludselig opdagede jeg, at min fars vens datter på 18 år havde fødselsdag, og jeg ville selvfølgelig sende en hilsen på hendes væg.

Læs også: Pinligt - Hånede fremmed dame

Jeg sad og pjattede med min veninde, og skrev for sjov: "Hej grimmerjan" i beskedfeltet, men pludselig var det slået op på hendes væg - og hun var selvfølgelig online!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg skyndte mig ind på hendes væg, men jeg kunne ikke se mit opslag, fordi der var så mange andre, der havde skrevet på hendes væg.

Læs også: Pinligt - Løb ind i lygtepæl

Jeg var ved at gå lidt i panik og klikkede på "52 venner har slået noget op på Dalias væg", hvor jeg heldigvis fandt mit opslag. Jeg skyndte mig at gå ind på det, men jeg kunne ikke se noget "X", hvor man sletter opslaget, og jeg kunne ikke slette det!

Mig og min veninde grinte MEGA meget og kunne næsten ikke få vejret - det var ret sjovt, selv om der også var kæmpe krise!

Læs også: Pinligt - Kikset undertøj i Bilka

Derefter begyndte vi at skrive en laaang besked på hendes væg med en undskyldning. Nu ved hun godt, det ikke var meningen at såre hende eller noget, og vi er gode venner igen.

Mange hilsner fra pigen, der aldrig skriver noget for sjov på andres vægge

MestLæste