Mit liv

Pinligt: Et stoppet toilet

Af Sandra 7. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En rigtig uheldig og pinlig oplevelse for pigen, der endte med at stoppe toilettet hjemme hos sin veninde.

Mine veninder og jeg havde lavet en aftale med nogle drenge fra en anden skole. Vi havde planlagt en dag, hvor vi skulle være sammen i løbet af dagen og sove sammen til næste dag. En af drengene havde været mit crush i fire år, så jeg var selvfølgelig megaspændt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg havde gjort noget ekstra ud af mig selv. Inden drengene kom, havde vi lavet pasta, toast og popkorn, så jeg var godt mæt, da de endelig kom.

Da vi sad inde på min venindes værelse og snakkede, kunne jeg mærke, at jeg sådan skulle slå en prut, så jeg skyndte mig ud på toilettet.

Jeg satte mig, og gjorde det jeg nu skulle - jeg skulle lave nummer to også! Jeg brugte rigtig meget toiletpapir, og da jeg var færdig, trak jeg ud, og så skete det, der ikke måtte ske! Da jeg trak ud, steg vandet i kummen sammen med toiletpapiret og al min afføring!

Jeg panikkede, og hvad værre var, at mit crush pludselig bankede på døren og spurgte, hvornår jeg var færdig. Jeg svarede, at han skulle hente min veninde, og hun kom derefter brasende ind - og de andre lige i hælene på hende!

Jeg stod med hænderne foran mit ansigt, da de alle kiggede ned i kummen og så min store lort! Jeg blev HELT rød i hovedet. Heldigvis blev toilettet hurtigt fikset igen, men jeg var flov, og de andre drillede mig med det.

Den dag i dag er jeg stadig så flov, at jeg rødmer, hver gang jeg ser mit crush, og jeg kan ikke kigge ham i øjnene. Det blev (selvfølgelig!) ikke til noget mellem os.

Hilsen mig

Læs også:
Pinligt: Med røven i vejret!
Pinligt: Så porno ved et uheld.
Pinligt - Papir ud af bukserne.

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste